Det börjar med en lista.

Jag lever livet i projekt. Det kanske låter ganska torftigt men det är precis raka motsatsen. Jag tror att jag altid har funkat så . Det är bara själva projekten som bytt skepnad .

Inte så att livet på något vis är händelselöst mellan projekten men det brukar vara en lite lugnare tid. Kanske att dom mer stillsammare stunderna krävs för att det ska finnas tid för återhämtning.

Projekten kan handla om större händelser som vårt bröllop som vi hade i september eller något litet som att rensa garderoben. Älskar att gå i gång och uppfyllas av ett projekt . Det börjar alltid med en lista . För att sedan bli fler och allt längre listor . Alltid med en överskrift till exempel : ”Sommaren 2023” eller ”Att göra utomhus” eller något i stil med ” Dagar kvar till … följt av siffror att gira kryss på och på så vis räkna med tiden som är kvar till det underbart roliga.

Helt idiotiskt men i mitt huvud ett riktigt genidrag för att få tiden att gå snabbare Haha! Återkommer på torsdag med nästa stora spännande inspirationskälla och projekt.

Är sjukt less på allt snöande . Som i söndags när både snöslungan och spaden flyttade på orimliga mängder snömassor .

Sedan bytte jag till nytvättade sängkläder i sängen. Älskar att gå och käga mej i prassliga nytvättade sängkläder.

Kom på att jag skulle göra ingfärashots igen. har glömt bort dom ett tag men nu var det dags igen.

I går startade jag upp veckan med inköpsmöte hemma. (Morgonen startade med snöskottning så klart!] Det var ett av våra klädmärken som presenterade sitt urval inför hösten.Lovar att det kommer att komma in galet mycket snyggt!

[Linne som kommer in under augusti]

I morgon blir det en dag i butiken och cafeet. Är så nyfiken och peppad på vad Ofelia har hittat på . Jag gick igenom några av många modenyhetr i lördags. Visst känns det upplyftande med färg nu.

Den här blusen är fin. Kommer definitvt att använda den till en svart kavaj och ett par fejkskinnbrallor.

En fräsch topp känns alltid upplyftande.

Välkommen in och fyll på med energi i butiken.

Passa gärna på att ta en god paus i vårt mysiga CAfe VIctoria också. Ät en god måltid eller varför inte fika något nybakat och riktigt gott vetja!

Önskar er en fin dag,

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s