Det är ju så som livet är.

Jag känner att det kan vara knepigt att hitta rätt nu. Att vara i den energi fyllda peppen och i bland vara nere i källaren och vara låg. Tänker att det är ju så som livet är. Inga konstigheter. Nu när jag passerat femtio så påverkas både kroppen och huvudet extra mycket av hormoner. Jippi!…

Efter en lång sovmorgon med en kopp kaffe och lite serietittande i sängen ( kollar på ”Carmen curlers” på SVT) men nu har jag hasat mej upp.Älskar att vara lat på morgonen passar perfekt efter en lång lördag på jobbet.

Dagen i butiken var så otroligt bra för min energi.Alla underbara kunder, kära nån vad glad jag blir att höra att ni gillar butiken och att ni hittar den där extra inredningsdetaljen, lampan och kläderna som ni sökte efter.

Efter stängning åkte jag , mamma och Vilma för att gratta pappa som fyllde stora 75år . Han är så underbar pappa. Så mjuk, snäll, generös och väldigt omtänksam . Mysigt att träffa en stor del av släkten också .

I vårt Café Victoria bakas det i massor även idag. Ugnarna får verkligen gå heta i köket. Så fantastiskt härligt att bakverken alltid går åt och att svårigheten snarare kan vara att hinna baka tillräckligt mycket . Så många bakverk så dom räcker till alla fikasugna gäster.

Vi bakar ungefär sexton av våra sorter som vi erbjuder. Det vi inte hinner med eller har plats att baka själva kommer rykande färskt från Vännäs hembageri vårt leveransbageri .

Visste du att erbjuder en hel meny med goda maträtter också. Så klart fyller vi också upp med våra fräscha räkmackor , Caesarsallader, Kycklingabaguetter , vegetariska mackor på vårt eget rågbröd och riktigt gott ekologiskt kaffe. Bara för att nämna några av många goda grejer.

Vi har öppet café och butik mellan 12-16 idag.

Välkommen in och njut av en fin söndag med oss.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s