Bussiga klubben är i gång!

Men snälla nån hörni. Har helt missat att berätta om Bussiga klubbens senaste träff hos mamma.

Efter fem (eller kanske var det sex) uppstarts träffar (Haha!?) Träffar där vi bara pratat, ätit och druckit nåt gott var det nu dags att kavla upp ärmarna. I måndags körde vi i gång . Vi började förstås kvällen med en middag.

Efter middagen gick vi ner för trappan till nedervåningen . Här skulle det rensas och städas upp i mammas garage . Uppe i uterummet satte vi upp de fyra stöttorna för att plast taket ska hålla mot den tunga snön. Det blev så fint och städat i garaget . En nöjd och glad Inger och ytterligare tre fnittriga (den fjärde medlemmen Äsa-vid-havet jobbade) Bussiga klubben medlemmar tackade för ännu en härlig träff.

Det känns så himla roligt att vara i gång igen. Så många gapskratt runt alla roliga minnen från de senaste dryga tjugo åren. Det blir förstås alltid mycket prat runt inredning, trädgård och projekt framöver .Hela årets datum för träffar är satta och vi tuffar på med projekt hemma hos varandra.

Nästa månad är det Anna-Karin -vid-havets tur. Undrar vad vi ska hjälpa henne med…

[Förra träffen hos Anna-Karin 2022 .]

I Victoria Home har vi börjat förberda för ännu en ommöbering . Det är här inne i orangeriet som det ska bli ett spainspirerat badrum. Fyllt med rena härligheter till både henne och honom.Fräscha tvålar, badlakan, handdukar och mycket annat.

[Orangeriet i butiken som ska bli ett inspirerande spa / badrum ]

I vårt första rum har vi gjort om och fyllt hyllorna med fina inredningsdetaljer och lampor.

Just det jag lovade att berätta vad mitt nästa projekt är. Så klart handlar det till 100% om Formex mässan. Vårt Mecka för oss som älskar och jobbar med inredning . Våra handplockade leverantörer (och även ett gäng märken )är samlade i säsongens pärm.Här ska det hittas riktigt snygg och handplockad inredning!

Vi har öppet butik och Cafe 10-18 och du är hjärtligt välkommen in!

/ Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s