Våra alldeles egna dofter!

Nu har de äntligen packats upp och kommit in i butiken! Är så stolt och glad. Så många har väntat i åratal och nu är de här. Men först innan jag presenterar den här fantastiska nyheten.

Tjopp, tjopp så var det fredag igen. Har inte träffat min man(!) på hela veckan. Japp vi fortsätter att leva varannan veckas liv i särboland trots att vi nu är gifta. Går ett rys (på ett varmt sätt)genom kroppen när jag tänker de orden ”att vi nu är gifta”.

[Foto: Your golden memories https://www.yourgoldenmemories.info/ ]

Livet rullar på och vi njuter både tillsammans och var för sej med våra tonåringar . Det är verkligen två helt olika liv som vi har som särbos i en bonusfamilj . Känns som om vi plockar ur det göttigaste russinen ur den här livets gigantiska russinkaka.

[Foto: Your golden memories]

Är så pepp och tokinspirerad av inredning och av dofter just nu. Visst hör det mycket ihop med hösten. Njutet hemma berikar livet på ett härligt sätt. Nu till den fabulösa nyheten!

[Doftljus [298kr] Doftpinnar [ 298kr]

Vi är så stolta att få presentera våra egna doftpinnar och doftljus.

De är tillverkade i Sverige för hand med stor omsorg. Miljötänket genomsyrar hela tillverkningen till exempel så är förpackningarna gjorda av återvunnet material. Ljusen är gjorda av 100% vegetabiliskt vax och har en brinntid på 45-50 timmar ]

Vem älskar inte doften av nytvättade lakan som tagits efter att ha blivit torkade av sol och vind. Lägg till toner av eucalyptus, apelsin och hjärtnoter av jasmin och mimosa.

Eller ”Pine tree” alltså hur länge har man inte sökt en doft som på ett naturligt milt sätt doftar skog och nyhuggen gran.Doften är pigg och frisk och i noterna finns också barr och kåda. Kommer att få sprida stämningsfull grandoft i huset under hela hösten och adventstiden.

Vi har fem olika fina dofter med både ljus och pinnar.

Även två små otroilgt smarta mini flaskor med fastsittande lock av trä som avdunstar dofter och ger den där fräscha känslan både i bilen och i garderoben. Häng upp eller ställ den där du önskar. Dofterna är lavendel och cederträ.

[ Minidoft [179kr]för garderob , bil eller var du önskar hänga eller ställa den .]

Välkommen in och dofta dej fram till dina favoriter!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s