Sovrumsmys

Thosan hejsan vänner! Kaffet flödar den här morgonen .

Det blev en god natts sömn fast med för få timmar efter gårdagens lillördag. Ser fram mot söndagen då planen är att börja dagen med en låång sovmorgon .Älskar den svala kripsiga men ombonade känslan i de nya sängkläderna.

Rutan känns så otroligt fräsch nu. Tyget ger en lyxig hotell känsla och har en trådtäthet på otroliga 220 .Kanske är det även den absolut smartaste modellen av sängkläder som jag haft. Nedtill (eller upptill beror på hur man ser det) så finns det en sydd ficka på insidan av påslakanet vilket gör att täcket inte kan ramla ut.

Dessutom så knyter man i hop änden med fina små band ser så himla trevligt och fint ut.

I butiken har vi påslakanset både för enkel säng[1199kr] och för dubbelsäng [1549kr]

Dessutom måste ni bara kolla in det här mörkt mossgröna bäddsetet. Vi har den för enkelsäng ,dubbelsäng och underlakan så galet elegant med allt ton i ton.Jag var bara tvungen att klämma och känna. Både mjukt och fräscht och med den gröna nyansen så hamnar även den långt upp min önskelista.

Det blev en minst sagt intensiv dag i butiken och cafet för mej i går. Började som vanligt med en runda i butikens 11 rum & kök.

Himmel alltså vad det har kommit in snygga nyheter de senaste dagarna.

Gårdagskvällens inköp av vårens mode blev lyckad . Vi får in nytt mode varje vecka året runt men visst är det spännande att välja ut nästa års vårmode . Två av våra tolv rum i butiken har vi fyllt med härligt personligt mode.

[Victoria Home ]

Välkommen in !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s