Inspiration

Jag är en sån som alltid söker inspiration ( jag vill inte säga att jag jagar för det låter så hetsigt men det är på ett sätt lite så som jag fungerar). Ibland leder inspirationen till ett lite annorlunda sätt att handskas med inredningsdetaljerna… se bild nedan :

[Ser du den stackars gubben av trä som står utanför dörren . Här har han fått stå i ur och skur nästan hela sommaren för att få lite fin patina.]

Men allra oftast så hoppar inspirationen på mej när jag minst anar det. I en bild i en tvserie, en film eller när Malene gjort någon stämningsfull miljö i butiken.

Så klart är jag också en sån som gör allt snabbt. Alltså precis ALLT! Superdumt men väldigt effektivt thopp thopp bara. Jag jobbar på att bli en lite mer ”namaste” typ och hålla ut armarna från kroppen, sätta ihop långfingret med tummen på varje hand och sluta ögonen. Är inte riktigt där än kan jag erkänna. Haha!

[Victoria Home]

I onsdags fick jag provsmaka ett nytt bakverk från Fridas vår kökschef (och bagare). Det är en typ av äppelsemla kan man väl säga. Fylld med kokt äppelkompott och toppad med torkad äppelskiva. Makalöst gott så kan jag säga.

[Cafe Victoria]

I dag åker det absolut ner en sån goding eller kanske en handgjord blåbärspaj med lättvispad vaniljsås eller kanske en bit riktigt god prinsesstårta. Varför välja bara en!

Den här morgonen åker den nya fina kappan på. Älskar kappor funkar till både bralla, kjol och klänning. Flera modeller att välja bland i butiken.

Välkommen in i butiken och cafeet och njut av dagen tillsammans med oss.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s