Inredning & beauty

Det har formligen vällt in snygg inredning i butiken de senaste dagarna.Den här bänken är en favorit. Den har den rätta gedigna mjuka känslan som bara riktigt trä kan ge .Gjord av obehandlat paulownia-trä.

En extra sittplats ishallen en enkel och dekorativ möbel. Perfekt tillsammans med fina prydnadsföremål .Eller använd som avställningsyta i badrummet .

[Bänk [1600kr] 35x43x81cm

På tal om badrum då har vi fått in riktigt fräscha dusch tvålar i två olika dofter. En uppfriskande body wash som ger näring och återfuktar. Innehåller rikliga mängder av ekologiska extrakt från blåbär och brännässlor som innehåller mineralsalter . Även en återfuktande ingrediens från sockerbetor stärker den naturliga hudbarriären. Certifierat ekologisk av ECOCERT Cosmos. Doft av pepparmint och patchouli.

Den andra serien heter Northern dawn och finns i en duschtvål som är uppfriskand, ger näring och återfuktar huden . Det ekologiska morotsextraktet har en näringsgivande och återfuktande effekt medan extrakt från persilja ger näring och renar. Den naturliga hudbarriären stärks av en återfuktande aktiv ingrediens från sockerbetor.Certifierad ekologisk av ECOCert Cosmos. Doft av apelsin,cederträoch söt balsamico.

Även danska beauty 2022 vinnande volymising schampo och balsam. Ger rakt hår en boost med detta volym – och näringsgivande schampo. Provitamin B5 vårdar håret medan ärtprotein skapar en hinna som lägger sej över varje hårstrå för att för att göra dom fylligare och lenare för en lätt och silkeslen look .Njut av ett schampo med en subtil doft med noter av rosor,jasmin, färsk gurka samt en antydan av musk.

Även ett balsam i samma beautyvinande serie. Ger ett friskt och livfullt hår. Återfuktande provitamin B5 och ekologisk kokosnötsolja ger näring och mjukar upp håret utan att ge det för mycket tyngd.För att ge håret en lätt och silkeslen look används ärtproteinsom lägger sej som en skyddande hinna över varje hårstrå. Njut av en doft av förfinad,subtil doft med noter av rosor, jasmin,färsk gurka samt en antydan av musk.

Bästa presenten till mannen. En riktigt bra raktvål. Den fasta tvålen förvandlas till ett krämigt mjukt rakskum när vatten tillsätts vilket gör att rakhyveln lätt glider igenom . Tvålen mjukar upp lyfter ditt skägg före rakning .medan din hud hålls återfuktad och mjuk tack vare glycerin.Fukta rakhyveln med varmt vatten och skaka av överflödigt vatten. Vispa upp ett skum me dpenseln. Eftersom det är en fast tvål behövs lite ansträngning. Applicera det jämt i cirkulära rörelser.Raka och skölj noggrant med ljummet vatten.

Även tre olika dofter av anti-transpiranta roll-on-deodoranter . Välj mellan Linen dew doft av pepparmint och patchouli eller Silky mist med toner av vit citrusblomma och citrus med en aning sötma.Eller den tredje fräscha varianter Northern dawn.

In och njut av riktigt frächa handtvålar, handlotion duschprodukter, bodylotion och riktigt bra hårvård.

Välkommen in i våra 11 rum & kök!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s