Tack!

Jag är i en rosa bubbla av lyckorus. I lördags fick jag min Daniel vårt drömmars bröllop.Känslan av overklighet kommer över både mej och Daniel. Vilka vänner och släkt vi har.

[På väg till First look fotografing]

Känns omöjligt att ta in hur mycket hjälp vi fått av så många en del har handlat om att fixa till festlokalen. Från ett kalt tomt rum till en magisk bröllopsfestlokal.

Vår toastmaster Niklas och hans Sofia vilka hjältar och så oerhört proffsigt dom styrde upp hela kvällen. Festhäftet med alla visor och bilder och alla timmar av att ordna och planera vår dag.

[Niklas ]

Min tärna Madelene och hennes Jonas. Alla timmar dagen före i lokalen och er fina stöttning och värme. Madde fasen vilken stjärna du är: Vilken röst du har och vilken närvaro. Jonas som styrde upp allt runt baren.Vilket par ni är!

Våra vänner Linda och Andreas ni är underbara på så många sätt. Så generösa med er tid och er själva. Så mycket värme och kärlek. Som ni ställt upp för oss för att vi skulle få vår stora dag som vi önskade att den skulle bli. Ni betyder så mycket för oss.

Tobbe och Carola tusen tack för all ovärderlig hjälp.

Alla tal och sånger som vi fick njuta av. Vilken obeskrivligt stor kärleksboost vi fått. Många många tårar trillade ner för mina kinder den här dagen. När Daniels pappa tog upp sitt dragspel och började sjunga och spela ”Den första gång jag såg dej”. Det gräts vid alla bord så fantastiskt fint och strongt gjort.

Jenny och Anna för ett spex och magiska sång. ”When you tell the world youre mine”. Jösses vad fintoch vilken överrasknig!

Alexine, Elin,Madde och Anna som sjöng ”Hallelujah”på ett otroligt sätt i kyrkan. finare än vi någonsin kunde drömma om.

Mamma för allt du planerat (och kunnat hållt hemligt). För brudskålsmingel och fix runt både möhippa och med allt hemma hos dej innan kyrkan och med allt runt bröllopsfesten.

Maud för mitt hår och makeup. Vilken stjärna du är. Du är som en trollkarl jag är så nöjd. Du förgyllde verkligen min dag.

Frida min kökschef för våra helt magiska bröllopstårtor. Himmel vad impade inte bara jag utan precis alla var.

Det var ett gäng på 82 personer som inte bara delade vår dag utan av sin kärlek och värme med oss. Det kände vi varje minut under hela dagen.

Jag är så tacksam över att ha Er alla i mitt liv. Underbara människor både alla nya och er som funnits med mej i många år.Jag har valt att skriva om några av er men skulle lätt kunna räkna upp varenda en av er och beskriva vilka fina roliga och kärleksfulla vänner och släktingar ni är.

Jag kommer definitivt att dela med mej mer från vår stora dag framöver .

Tusen tack till Er alla!!!🤍

Störst av allt är kärleken.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s