Praliner & bröllopsbestyr

Den stora dagen närmar sej alldeles för snabbt. Det är tre (3!) dagar kvar.Det stryks dukar och skrivs ut skyltar och bordstavlan är klar. Det är hit och dit och stundvis knackar stressen på i huvudet.

Körscheman från fotgrafen och slutmöte med toastmastern Niklas för att sätta körschema är klart. Filmkamera är hyrd och nyckeln till kyrkan är hämtad och skylten som ska visa vägen är gjord . Den lååånga att-göra -listan kortas och checkas av men fylls även på .

I morgon ska jag börja plocka in lite (väldigt mycket) gröna blad och kvistar från trädgården. Rosor och annat grönt ska köpas och knappnålsbuketter ska bindas liksom tärnbuketter och brudbukett. Det är full huggning och telefonen går varm mellan mamma, mej och Daniel. Det handlar om tider och hur mycket får plats i vilken bil under fredagen då bygdegården ska förvandlas till festlokal.

Jag är så tacksam att jag delar allt planerande med min fina, kloka och underbara Daniel .

I butiken har det äntligen kommit in påfyllning av lden lysande uftfuktaren som du även kan piffa med doft .

I skafferiet har vi fått in otroligt goda praliner med fina kort.

Välkommen in!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s