Möhippan!

Vilka vänner jag har blir alldeles rörd när jag tänker på hur gulliga, roliga och generösa dom är. I lördgas var det dags. Sista stunden innan stängning av butiken kom Bussiga klubben-Åsa-vid-havet in och ville köpa kalkfärg. Vilken nyans var frågan…

En stund senare dyker Bussiga klubben Anna-Karin-vid-havet upp och har hittat en blus på rean som hon gillar.Hmmm försår att det äär något lurt på g här.

Hon drar fram en påse med kläder i . En outfit som jag kanske inte skulle valt ha ha! Jösses den bjöd på många skratt.

Det korkas upp en liten flaska med rosa champagne. Vi kör genom stan med nedrullade fönster och rap på högsta volym. Coolheten i bilen är på max men det känns som att de fyra tonårskillarna som står och hänger med sina cycklar mest funderar varför det sitter tre tanter i en golf med nedrullade rutor,diggar ohämmat och gapar något ohörbart.

Vi åker förbi Coop i Holmsund och där får jag själv gå in och köpa ingredienserna till marängswish. Ingen tycks lägga märke till den märkliga tanten med neonrosa diadem men en lite pojke och hans syster gapar och pekar när jag går förbi ha ha!

Sedan åker vår trio vidare ut mot havet . Väl framme parkerar vi vid en fantastisk stuga som badar i solsken . Nedanför stugan ligger en mindre stuga precis vid vattenbrynet. Här fick jag en stund senare massage av duktiga Minna.

Det var helt underbart härligt. Jag älskar verkligen massage . Nedvarvad en timme senare och betydligt mjukare i musklerna blir jag upphämtad av Åsa. Men först en stund i solen där vid vattenbrynet. Vilken magi känner att det är ännu en stund som jag kommer att minnas länge.

Vi åker hem till Åsa och får en hutt av ”egenblandat rävgift” som trots namnet var väldigt gott.Några minuter senare cyklar vi genom skogen . Solen skiner in där mellan granarna och jag pinnar på (och flåsar något enormt) i min rosa tyllkjol, virkade kofta, långa pärlhalsband och neonrosa diadem.

När vi några hundra meter senare kommit fram till mammas hus är vi framme. Här visade det sej att det inte bara var mamma som var där i köket med en flaska bubbel utan även min svägerska Åsa-på-landet och Anna-Karin.

[Dahlior från Åsa-på-landets egen trädgård]

En stund senare så dyker Monika (min äldsta närmaste kompis från Skellefteå) upp och även mintärna och kusin Madelene från Sundsvall. Jösses alltså, vilken överraskning det hade jag inte väntat mej.

Vi njuter av stunden och tilltugg i vardagsrummet.

Ute i mammas uterum hade det dukats upp på ett otroligt sätt. Skratten och ljudnivån var hög och så även värmen och kärleken.

Ni är bäst kära vänner! Tusen tack älskar er så mycket den här kvällen kommer jag aldrig att glömma.

[Dofttest : vilken T-shirt är Daniels? Gick så där ]

På lördag får jag träffa er alla igen för då blir det bröllop!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s