Dagdrömmar & Dofter

Jag och Vilma sitter vid frukostbordet och fantiserar. Åh vad jag gillar att dagdrömma. Jag har planer på något fantastiskt spännande i höst som vi gärna pratar om.Mer om den här när fler detaljer fallit på plats…

Något annat som jag drömmer så mycket om är att resa. Jag och Daniel har inte varit på någon ännu (p.g.a ni vet varför). Vi har under de här två åren fantiserat och snurrat många gånger runt vår framtida resa. Hoppas , hoppas att det kan bli av det här året.

Våren är också något som jag alltid längtar efter så här års. Den första kaffekoppen i vårsolen med takdropp och Snödroppar . Tankarna flyger i väg till förra sommaren…Doften av de första gröna som sticker upp och solen som värmer

På tal om dofter så packade jag upp fantastiskt fina doftprodukter i Victoria Home. Doftpinnar från Kobo. Oljan är utan alkohol vilket gör att den inte dunstar utan håller väldigt länge. Vilka dofter vänner! Vad sägs om Bourbon 1792, Dark oasis, Renaissance man eller Modena leather .

Det här med rumsspray har blivit populärt. Man sprayar en gång ut i rummet för en instant uppfräschning och ge den där stämningen som en mild doft ger.

Vi har förstås även doftljus i den här fina serien . Glasburkar med lock i en helt enkel design utan etikett med ett lock. Brinntiden är hela 100 timmar.

Det här med doftprodukter är fina presenter också . Ta en sväng till vår nya avdelning med hög kvalitet och riktigt härliga dofter.

Hitta din favorit och få till det där lilla extra hemma med en fin doft.

Ha en fin start på veckan vänner.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s