Lampor & Mode

Så lyxigt det är med fina glas . Har provat de nya fantastiskt snygga vinglasen under helgen. De står verkligen stadigt på den tunga foten. Väldigt lyxig känsla med den tyngden .

Det var massor att göra jag hann knappt ta ett varv i butiken i onsdags. Blev mycket tid på kontoret och flera möten. Kanske att det var på grund av det att det var extra roligt att komma till jobbet i går . Så många fina nyheter,

Jag började dagen med en runda i alla våra elva rum och kök.

Provade några nya favoritplagg också .Den här är bara så himla fin.

Och den här också.

Det var fullt upp i butiken och cafeet i går.. Massor av paketinslagning, hjälp med kläder och det märks att många har hittat vår lampavdelning också.Superkul ! Här är några av många av våra lampfötter och skärmar .

Efter jobbet åkte Vilma , jag och hennes kompis Meya till lägenheten. Där hade min gulliga Daniel fixat middag till hela bonusfamiljen. Så drömmigt han är verkligen min klippa. Vi hade med oss spelet ”Med andra ord”. Ett roligt tips till alla. Ett lättsamt, kul och enkelt spel där (till och med) ungdomarna tycker att det är roligt.

Vi har öppet vårt Cafe Victoria och butiken 12.16 idag.

Välkommen!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s