Inköpsresa och nyheter i skafferiet.

Gomorron kära vänner. Egentligen skulle vi varit på Formex mässan idag. Den blev så klart inställd vilket jag förstås förstår men visst känns det otroligt trist måste jag erkänna.

Vi ska i alla fall besöka några av våra leverantörer i huvudstaden som vi bokat in för längesedan. Här ska det verkligen vrålspanas på alla nyheter.

Det ena märket är House doctor som har ett gigantiskt showrrom.Blir så otroligt spännande att kolla in alla nyheter och att få klämma och känna på all keramik, lampor, möbler och inredningsdetaljer. Återkommer med vilka finingar som kommer att dyka upp i butiken framöver.

[Bild: House doctor ]
[House doctor

Den andra leverantören som vi ska besöka är Stajl. Dom jobbar med mode och är en av våra favoriter när det kommer till kläder. Det är två år sedan vi fick möljighet att träffa våra några representanter så det ser jag också fram mot väldigt mycket .

[House doctor

Vill passa på att tipsa er att ta en titt i vårt skafferi i butiken. Bredvid köket ligger vårt lilla rum som vi döpt till skafferiet. Här har vi bland annat fått in spännande drycker från Skånska spritfabriken i helgen.

Gin och tonic smaksatt med citrus eller gurka och peppar. Ett spännande bubbel att spetsa efter smak om man önskar.

Ta en sväng i vårt mysiga skafferi och missa inte en tur i köket också.

Varmt välkommen till alla våra 11 rum & kök.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s