Ta tag i projekt

Helgen är här!Den här veckan har rusat fram. Det går så himla snabbt när man har mycket för sej känner jag.

Kan ju ha med att göra att jag är en sån som gärna har saker för händerna precis jämt.

Önskar att jag kunde ”bara vara” lite mer och lite oftare.

När jag och min älskade Daniel träffas så är det munnen som är igång istället,kära nån vad jag pratar . Att bara lyssna och ta in varvat med att dela med sej.Älskar att göra just det . Vi äter nåt gott och timme efter timme pratar vi om livet och fantiserar om framtiden. Mår så gott när jag kan koppla av allt och bara finnas.

Låta tankar och fantasi rulla på helt utan filter och gränser . Det blir många såna stunder för Daniel och mej..

Annars blir jag gärna praktisk och vill så att säga sätta spaden i jorden och handgripligen utföra projektet ,även om det bara är en ide eller fantasi. Att bara låta det virvla runt i tankarna och inte rent praktiskt ta tag i idén ger mej en magisk härlig känsla men det är även en utmaning.

Annars är jag en sån som ganska oavkortat intresserar mej för sånt som jag kan både starta och avsluta . Projekt i huset,med Vilma,på jobbet,träningen,med vänner,i trädgården och så vidare i all oändlighet.

Risken är att det toppar över och blir för mycket och för många projekt.Balans är alla gånger mitt svåraste ord här i livet.

Helgen startas med jobb hemifrån, trädgårdsarbete och mys med Vilma. Sedan ska jag skjutsa henne till pappa Matte och sedan åka och träna.

Ikväll blir det hemmamys med Daniel och hans killar.

Önskar er en riktigt skön fredag vänner!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s