Femtioett

Nu blommar apeln på innergården . De mörkt rosa blommorna är sagolikt fina . Jag har en vitblommande sort på framsidan av huset .

Det är också vattenslangens tid, den svarta ringlande ormen ligger alltid framme. Alla växter i krukor behöver vatten varje dag, också den nyplanterade formklippta tujan som vill ha rejält med vatten så här första sommaren,

Kryddväxterna ,salladen och jordgubbarna vid grillen likaså .

Har tillslut bestämt mej för vad som ska få växa i de stora gjutjärnskrukorna under fönstren på utbyggnaden . Bougainvillea fick det bli. Kändes som en perfekt växt då jag gillar känslan av medelhavet. Det nya för mej är att jag är sugen på lite färg.

Är så nöjd med resultatet . Hoppas att de ska trivas här och växa i sommar .

På tal nåt nytt så har de fantastiska ljuslyktorna /vaserna äntligen kommit in igen. De tog slut alldeles för fort förra gången och nu har vi väntat in dom i flera månader.men nu finns dom i butiken igen.

I två storlekar är dom [159kr] [229kr]. De är fina både som vaser och ljuslyktor. Enbra present också!En fin prtänker jag .

Vädret erbjuder shopping idag . Välkommen in i våra 11 rum & kök . Passa på att ta en god paus med ett nybakat fika eller en bit god mat i vårt Café Victoria .

Vi har öppet 10-16 idag.

Varmt välkommen !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s