Vilma 13 år

Älskade barn . I dag fyller du 13 år.Vet inte hur jag ska kunna beskriva min kärlek till Dej . Men jag gör ett försök .Det första ordet som kommer upp är villkorslös,det är min kärlek till Dej. Oavsett vad du gör,kommer att göra, vilka val du bestämmer dej för och vilka vägar du vill gå .

Vilma

Hur än krokiga och backiga de än må vara . Jag kommer alltid att finnas där för dig,om och när du behöver mig.

Det viktigaste för mig är att du är lycklig var du än befinner dej i livet.

Att du gör dina egna misstag som du utvecklas och lär dej av. Att du fortsätter att ha fina,generösa och roliga kompisar . Att du hittar din plats i livet under tonåren. Att du ger dej själv utrymme att vara så spretig, upp och ner och hit och dit som du behöver och vill vara .

För mej är du mitt livs smycke, min ädelsten.

Du fyller mitt mamma hjärta många gånger om. Älskade Vilma jag önskar Dej ett stort GRATTIS på födelsedagen !

Nu ska jag åka till butiken och caféet .

10-16 har vi öppet idag .

Varmt välkomna !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s