En mysig kväll

Jisses vad skönt att det är fredag! Det är också sportlovets sista dag.Vilma och hennes pappa skulle åka slalom idag,var tänkt att bli ett perfekt avslut på den här veckan för Vilma.

Hemma på baksidan ligger snön djup .

Men,men i morse vaknade hon med feber och en dunderförkylning. Hon har sovit några timmar och nu har febern lagt sej. Hungern har kommit tillbaka och enligt önskemål har jag har stekt tunnpannkakor som hon nu med god aptit ätit upp tillsammans med massor av jordgubbssylt . Skönt att hon mår bättre.

Är inte bäst på att hantera när mina närmaste är sjuka,(vem är det egentligen ) .Alla år med vår äldre dotter Elsa, som hade problem med sitt immunförsvar och svåra epilepsi är kanske en del av orsaken till mitt en aning komplicerade förhållande till vardagssjukdomar .

Bakverk och tårta från Cafe Victoria såklart !

Vi hade släktkalas för Vilma i går kväll . Morbror Jörgen,pappa Matte,mormor,morfar,monster Lisa,farmor,farfar och självklart var också Danne med och firade . En riktigt trevlig och mysig kväll där det nya dataspelet skulle testas,kläder provas,mat njutas av och tårta ätas.

Imorgon blir det butiken och cafeet,då ska jag kolla in alla nya fina fjädrar,ägg och modenyheter .

Fjädrar formade som blommor , finns i smutsråsa och i vitt.

Önskar Er en super mysig fredag vänner !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s