Det blir ingen studsmatta i sommar

Vilken eftermiddag det blev för mej igår.

Jisses, vaknade med bultande huvudvärk i morse och tankarna gick direkt tillbaka till måndagens händelse.

Det började med att jag och mamma promenerade till gymmet, jag kollar igenom mitt bankkonto på telefonen och upptäcker att det är många väldigt många betalningar till Itunes både två- tresiffriga och ibland fyrsiffriga summor.

Jag ringer banken, som ju inte funkar så bar i dagens läge, ”ring telefonbanken” svarar dom efter att jag blivit bortkopplad sex gånger.

Jag ringer telefonbanken.

”Din väntetid beräknas bli 40 minuter”.

Tänker att jag passar väl på att träna medans de fyrtio minuterna går.

När fyrtio minuter gått kommer jag fram .

Efter ett ganska långt samtal ber hon mej ringa Itunes för att få hjälp där.

Dom ser då efter en hel del säkerhetsfrågor,koder ditten och datten att det inte är köpt från min telefon.

”Finns det någon annan i din närhet som kan tänkas köpa saker i appar?”

”Jag har ju en dotter… som fick en gubbe för 10 kronor i en app för länge sedan…”

Shiit!

Ringer Vilma som förstås har lektion, går en lång promenad på löpbandet så länge.

Tillslut har skolan slutat och jag möter henne i bibblan.

Jag ringer upp Itunes igen och har då även Vilmas telefon så att vi kan gå in och se alla köp, summan på köpen som pågått sedan januari var 18700kr! För att göra en lång historia kort så måste jag idag ringa deras utländska enhet med en tolk till hjälp då jag känner mej risig på engelska, för att kanske få tillbaka en del av pengarna .

Det blir ingen studsmatta hos mormor i sommar kan jag säga.

Och varför hade jag inte sett detta på mitt konto tidigare, otroligt idiotiskt av mej.

Vilmas köpande-i-appar- dagar är över och nu spärrat, känns i alla fall bra.

Skall försöka spotta upp mej idag trots detta elände, ingen är ju sjuk och det hade väl kunnat vara ändå värre.

Nu blir det träning i nya träningskläderna, så får vi se hur det går med iTunes i eftermiddag.

Ha det gott!

/Kram Victoria

4 reaktioner på ”Det blir ingen studsmatta i sommar

  1. Hände mig för några år sedan, killarna hade köpt en bil i ett bilspel på en app, varje gång spelet fråga om dom vela ha en hjälm eller nåt liknande för några påhittade points drog de pengar från mitt konto, blev många tusenlappar de med.
    Jag skrev att jag vela ha tillbaka mina pengar annars skulle jag anmäla företagen, de var fler som var kopplad till denna app, Funkade 3 dagar senare var så gott som alla pengar insatta tillbaka på mitt konto.
    // ge inte upp!! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s