Grilltider, Itunes och en snygg hylla.

För det första, så här gick det med Itunes igår.Jag ringde upp med elvaåringen med sin telefon bredvid mej, besviken för att det inte blir någon studsmatta hos mormor i år.

Samma som förra samtalet var det säkerhetsfrågor,verifieringskoder och sånt först, sedan fick jag prata med en kontaktperson som jag nu har på Apple care, tror jag det heter .

”Det kommer att ta några dagar för dom att besluta detta men vi hör av oss” och en mailadress och telefonnummer till honom om jag har frågor under tiden.

Okey ,så just nu försöker jag sitta still i båten, tänker jag trots att det stormar på rätt bra i huvet.

Fortsättning följer alltså.

Men nu får jag försöka glömma detta elände och gå vidare och för Vilma blev förlusten väldigt stor av en studsmatta som hon länge sett fram mot .

Just nu är jag på väg till jobbet skall kolla in alla goda kryddor, olivoljor och smaksatta salter till helgens grillning,det har kommit in så fina skärbrädor också som är toppen både som avställningsyta vid grillen och att skära upp godsakerna på .

Är peppad att prova den här fina sommarklänningen som vi packade upp förra veckan , alla tre färgerna är lika fina känner jag, blir perfekt till sommarens kalas och resor.

Just det ja, den fina svarta nätta hyllan från House doctor har kommit in igen, förra omgången tog slut direkt och sedan tog det bra länge att få in dom igen, men nu är den här. Fin i badrum, hall eller varför inte sätta flera stycken under varandra om man har en smalare vägg snygg i kök också, till kryddor och oljor gillar enkelheten i den.

Nu får ni ha en fin dag hörni.

Vi kanske ses !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s