Är nyfiken på alla nyheter

Det blev brädspel i går kväll vänner, både Bamse och ett annat spel som jag glömt vad det heter, man slår tärning och får delar till olika gubbar som man sedan skall spela av varandra så att man får så många hela gubbar som möjligt, riktigt trevligt.

Men nu är det lördagsmorgon och påskafton.

Det är bara jag som är vaken i huset, solen skiner in genom alla fönster. Igår kväll passade jag på att duka för kvällens påskmiddag.Flickornas pappa och hans föräldrar kommer och skall äta, Vilma och mormor också förstås.

Det blir mammas hemgjorda senapssill till förrätt och lax med rom sås till varmrätt, efterrätten blir marängtårta med fyllning av grädde och lemoncurd den skall toppas med jordgubbarna som svärfar har med sej och flagad mandel.

Men det är fortfarande morgon och jag har siktet inställt på butiken och cafeet, vi har fått in grymt många nya plagg till butiken, idag blir det den här outfiten som jag provade i onsdags.

Otroligt sköna plagg fast ändå med passform, jag trivs som bäst när jag kan röra mej ,klättra på stegar, skruva in skruvar, öppna kartonger och sträcka mej högt på hyllor utan att kläderna åker upp eller ner.

Är spänd på all ny inredning som kommit också, massor med fina vaser, ljusstakar ,och krukor i alla våra rum.

[Bilder från Tove Frank 50x50cm [798kr]

Återkommer om det imorgon.

Vi kanske ses idag!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s