En riktigt trevlig middag

Gomorron på Er fina ni.

Vilken trevlig påskmiddag vi fick igår ,flickornas pappa och hans föräldrar, mamma, Vilma och jag.

Mamma hade gjort sill och vi ugnsbakade lax och serverade med en grön väldigt god sås med vitlök,en massa kryddor och grädde förstås.

Och kolla in desserten som Vilma fick vara med att göra, marängtårta med hembakade marängbottnar (som min gulliga kökschef Frida bakat till oss)mellan lagren bredde vi ut lemoncurd och sen toppades härligheten med  grädde, jordgubbar och mandelflarn.

Två rejäla bitar slank ner ska jag erkänna.

Elsa var glad och skrattade högt åt farfar som är hennes favoritperson här i livet, kul att hon var pigg när dom hälsade på.

En väldigt fin och trevlig kväll alltså, är tacksam för den.

Idag har Elsa haft kramper på morgonen, hon har fått sin akutmedicin och nu hoppas jag att de inte kommer tilbaka och att hon kan sova.  Sitter med min kaffekopp i soffan och kollar igenom gårdagens bilder från jobbet.

[Äntligen har vi fått in mängder av fina rosa kuddar i butiken]

Det är så fint i alla våra 11 rum & kök i butiken nu.

Vi har fått in mängder av härligheter till köket, som dom här glasen från House doctor och de här lagom rustika  danska trälådorna med metallhörn som är super att ställa sina kryddor, oljor och kryddväxter på, mjukar upp hårda stenskivor fint tycker jag.

Stor kram till min duktiga, kreativa och påhittiga personal, speciellt Cicci  min butiksansvarige och Frida min kökschef,är så tacksam att jag har Er.

Puss på Er allihopa, hela gänget!

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s