Långfredag

Långfredag idag hörni.

Solen skiner,fåglarna kvittrar och det ser ut att bli en fin dag.

[Hos mamma]

I eftermiddag kommer Vilma till mej,hon fick feber och blev förkyld i går men hon känner sej mycket bättre idag.I kväll tänker jag att det blir en väldigt lugn och skön kväll med mamma och Vilma,god mat,påskkarameller och kanske att vi dammar av ett hederligt gammalt brädspel.

I går kväll var jag hos mamma och dukade och gjorde lite påskfint med Magnoliakvistar, ägg och fjädrar.Mamma lagade rotsaker i ugnen och vispade ihop en senapskräm med vispad grädde och senap som vi åt med rostbiff, rostad lök och kapris, vårigt, fräscht och hur gott som helst.

Nu blir det gymmet.

Önskar Er en fin långfredag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s