Vilken kväll det blev!

Vilken dag det blev igår och vilken kväll hörni.

Älskar de här galet långa dagarna i butiken ,först packas det upp mängder av fina inredningsnyheter, den här våren är det så många av mina favoriter som kommit in.

Kolla in de här till exempel.

Sedan kom gulliga Andrea, en representant från en av mina favorit klädmärken för att hjälpa till under kvällen hur kul som helst, så gulligt gjort av henne, tusen tack Andrea för en toppen kväll!

Jag piffade och tände ljus i hela butiken, Frida vår otroligt duktiga kökschef gjorde massor med goda vitlöksbröd och mamma la upp goda ostar och hällde upp vin och äppeldryck i tillbringare.

Cicci fixade till vinstbordet, tre vinster kommer att lottas ut,en lampa foten från PR Home och sammetsskärm från Hallbergs, jeans från Pulz och valfritt plagg från Freequent.

När dragningen är klar lägger jag ut på instagram @victorias_home och på Facebook Victoriahome och vi skickar även sms till de glada vinnarna.

Klockan sju öppnade vi dörrarna och så många som hade kommit för att få en trevlig kväll och nyttja våra fina erbjudanden, superkul!

Det blev sent kan jag säga, idag är jag en aning matt men jätteglad och nöjd över att så många fick sej en härlig lill-lördag.

Nu blir det gymmet.

Tusen tack alla gulliga kunder, kompisar och till min duktiga personal som alltid ställer upp.

Kram på Er!

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s