Svart- vita klänningar!

Hej hopp äntligen Maj! Det blev inget Valborgsfirande för mej i år men det känns ändå att den lååånga vintern nu är slut.

Hemma i trädgården har jag sopat under apeln och runt det stora trädgårdsbordet. Den stora grejen som sågars av har flyttats . Bordet har sopats av och fått sej en välgörande runda med teakolja.

Även om före och efter bilderna knappt visar någon skillnad så ser jag den tydligt. Lavendeln har kommit fram, murgrönan och alla små vårlökar .Årets första lilla trädgårdspyssel är avklarad. Känns väldigt härligt i min aningens vårtrötta själ. När lunchen skulle lagas så hittade jag en kärleksfull potatis ( i kylskåpet ) förgyllde stunden ett snäpp till.

I Victoria Home har vi fått in fler snygga kläder. Älskar det svart-vita. Den här modellen är helt otrolig. Vi har haft den här modellen tidigare men i ett annat print så vi vet att den är omtyckt av väldigt många.

[Klänning [400kr]
[Klänning med fickor [400kr]

I vårt mysiga cafe Victoria har vi äntligen fått de fyra nya bekväma sofforna.Vi får se om det är just här de ska stå men just nu är dom bra just här.

Till våra väldigt unga gäster har vi ställt fram en populär leklåda med de nya leksakerna av trä.Det har lekts friskt med både traktorn, grodan och tåget.Kul när även de små är nöjda.

Vi har öppet 10-18. Välkommen in i cafe och butik!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s