Bye bye april!

Jag sitter i utbyggnaden hemma i huset och tittar ut över trädgården.

Så jädrans ljuvligt att vi imorgon äntligen får välkomna Maj månad. Snöeländet täcker stora delar av trädgården men där skifferplattorna kikar fram går sopen varm.Bort med skrufs och förra årets löv. Jag hyllar allt det lilla som berättar att våren faktiskt är på gång.

I butiken har jag och Ofelia gjort massor av nya miljöer . Det blir så när vi packat upp nyheter och gjort fint i någon av våra tolv rum. Dominoeffekten är bara förnamnet här. Det började med att en stor hylla skulle flyttas till verkstan. Krokar och beslag behövde mer plats. Bänken som stod där hyllan hamnade behövde en ny plats.

[Ofelia fixar i butiken ]

I vårt första rum har vi samlat både mode och inredning. Här blev den fin med ett par maffiga vaser och några gosiga linnekläder. En naturligt busig takskärm åkte upp. Gillar taklampor med känsla .

Sidobordet som stod här innan flyttades till andra sidan rummet och fick den magiskt fina vasen och en mjuk tröja på sej.

Det njurformade dova marmorbordet som även har otroligt snygga gjutna ben flyttades fyra rum bort och fylldes med tunna mjuka scarves i härliga färger. Draperiet som hängde bakom fick en ny plats i hörnan vid de gedigna leksakerna av trä.En avskärmning som man ändå ser genom.

Blev som ett nytt rum på båda sidor. Det fina draperiet finns även i svart.

I det ena av våra två moderum flyttades en hylla ned en spegel som funkar både liggande och stående åkte upp väggen målades och en ställning med linnekläder ställdes under.

Vi tar en paus och planerar vidare på vår kundkväll ons 31/5 kl19-21. Det här kommer att bli en otroligt inspirerande kväll med fokus på inredning!

[Mer om anmälan och information kommer nästa vecka ]

En stund senare var det dags för inköpsmöte med ett av våra åtta klädmärken . Det handlade om höstmodet. (Det kommer att landa mycket snyggt mode även efter sommaren). Sedan kom en leverans med två pallar fyllda med fyra nya soffor till cafeet. De packades upp och började skruvas ihop. Klockan hade nu slagit kväll och det var dags att åka hem.

En härlig dag som i vanlig ordning tog slut alldeles för snabbt. Är så himla tacksam över att ha ett så roligt och kreativt jobb.

Det är söndag och vi har öppet cafe och butik 12-16 .

Varmt välkommen in!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s