En inspirerande söndag

Kanske att att det är själva sovmorgonen som gör att jag uppskattar just söndagar särskilt mycket. Innan frukost smyger jag upp (själva smygandet är egentligen otroligt oklart då tonåringen som sover på övervåningen inte vaknar ens om larmet på telefonen ligger och tjuter direkt mot örat hur länge som helst ha ha!) well på ett väldigt tyst sätt kör jag igång kaffekokaren .

Doften av kaffe sprider sej som en stor kram från köket till vardagsrummet och snart sitter jag i schäslongen med händerna runt en het kopp med kaffe och en skål med knapriga paranötter. Nakna fötter är inkilade i det varma fårskinnet. Klockan är nog runt elva nu.Det här är en av mina bästa sätt att starta en skön söndag på. Segt mysigt och utan krav och måsten.

Nog känns det ibland som om tonåringen i mej fortfarande härjar runt ibland. Den där tjejen med lång lugg som (enligt henne) tufft hängde ner över det ena ögat . Hon som hade fullt upp med att passa in, ta (lite)ansvar och samtidigt ibland också kunde strunta i allt . Det känns härligt att hon finns kvar någonstans där inne efter alla år.

På tal om att tiden gått så är det en vecka kvar till morsdag. Det har kommit in jättefina stilsäkra ljuslyktor .

Något som visar uppskattning året runt .

Vill du piffa upp presenten ännu mer så vill jag tipsa om vårt skafferi. Här har vi fyllt upp med goda teer , spännande kaffe, goda kolor,kryddor och olivoljor .

Vi har fått in så himla finà kläder . Här har Ofelia på sej en av favoriterna gjord av underbar brodyr. En romantisk dröm till en fejkskinnbralla en tajt kjol eller jeans.

Kolla in vaserna också !

Välkommen in och njut av en skön söndag i butiken och caféet.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s