Växter , inredning & mode!

Det är lördagmorgon. Jag har tagit på mej min vita krispiga favoritskjorta och är på väg till butik och café precis som vanligt .

[Hemma]

Men i Victoria Home är allt inte som vanligt.

Det har hänt grejer i butiken och jag är så himla pepp på att visa er.

Ofelia fick en lysande ide här om veckan och skissade upp för en ny vägg i vår klädavdelning. ! Blev otroligt bra! Vi kontaktade en snickare som heter Tomas som hjälpte oss att få till det så här bra.Ta da!

Här längst in i vårt ena moderum får vi plats med kläder på ett snyggt sätt.Blev helt otroligt bra tycker vi.

Våren närmar sej och snön kommer att vara puts väck på en blinkning.Lika snabbt som ett knäpp med fingrarna kommer den. Längtet efter trädgårdstiden och utelivet växer med att temperaturen stiger.

Det är som om händerna bara måste ner i myllan, klappa på några blad och få beskära nån växt.

Vilken tur att jag fick Daniels gamla Benjaminfikus häromdagen.Den trivdes väl inte så där jätte bra efter en mörk vinter och var på väg ut till soptunnan. App app! Den får följa med mej hem till huset. Väl hemma fick den en större kruka och mer jord.

Hmmm bara måste få testa den nya sekatören, de nedre grenarna klipptes bort och sedan flätades grenarna ihop och sedan duschades det lite vatten. Det blir spännande att se om och hur den tar sej.

Sekatören och kuddarna finns i butiken.

[Sekatör [398kr]

Snart är sommaren här och alla stora krukor ska ut på trädäck och skifferaltan.Vi har fått in stadiga krukvagnar i butiken . Ett kanonbra hjälpmedel när du ska flytta runt krukorna tills du hittat platsen där de ska stå.

[ Stadig krukvagn [359kr]

Hoppas vi ses!

Välkommen in i butik och cafe!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s