Badrumsskåp taklampor & mode

Vilken skrattfest vi hade i onsdags. Jag och Ofelia körde verkligen på i hundranittio i butiken. Så mycket så det blev komiskt.

Från att göra fint i kontoret till att sitta vid datorn och knacka fram sommarens schema . Sedan var det dags att börja såga av en skiva med sticksågen.

Skivan skruvade vi sedan upp i vårt badrum för att kunna sätta upp de fina väggskåpen på.

Blev riktigt fint tycker vi. Vi har även fyllt på med härlig fotkräm en fotfil och påfyllning av den populära saltspray för håret .

Kläder packades upp och även en leverans med gulliga kaniner och ägg inför påsk.

Nya lampor hängdes upp och andra lampor flyttades .

De är så fina de här nya taklamporna.

[Bild från leverantören]

Perfekt till både sovrum hall kök och vardagsrum.

Det har nu blivit eftermiddag och vi har ett litet möte med vår kökschef Frida . Ännu en snurr runt sommarschemat blir gjord. Vi är ett tjugotal personer som jobbar i vår butik och Cafe och nu börjar även sommarens schema bli klart.

Dagen fortsätter och härliga kunder har hittat sina favoriter och vi packar ner tunikor av linne , sköna brallor och fina klänningar. Vi slår in (i våra ögon kreativa) paket av unika inredningsdetaljer och gör festliga cellofanpresenter fyllda med goda grejer från skafferiet. Lampor, blusar, en spegel och några kuddfodral packas och följer med nöjda kunder ut ur butiken.

[Mönstrad blus [499kr]
Röd tröja [499kr]

Vi skickar också! Ett paket med smycken och en annan fylls med ljusstakar och knoppar . Allt paketeras och skickas till landets södra delar. Hyllplan målas och en leverans med galet snygga lackade sandfärgade batteriljus packas upp.

Och sedan ramlade ännu en kartong in. Mer om den på tisdag… Ett nytt recept på ett bakverk behövde testas ( muns!) en paus med kaffe avnjuts.Ungefär så här brukar det vara när vi får köra på. Fantastiskt inspirerande och härligt på alla sätt. Så kul att ha Ofelia och Frida så duktiga och gulliga chefer .

Vi har öppet butik och cafe 12-16.

In och njut av den här fina söndagen med oss.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s