Det tjugoåriga projektet

Tycker om när olika material möts . Lägg till något levande och ett litet ljus så kommer stämningen.

Nu ska jag återkomma till projektet som jag haft hemma under tjugo års tid och som jag nu äntligen har tagit tag i. Det gick snabbt,var enkelt och resultatet blev toppen .

På övervången i huset står det en solblekt blank kamin av plåt (skorstenen behöver isoleras för att det inte ska ryka in men annars skulle den gå att elda i). Den är orange i original och kommer från början av sjuttiotalet då de förra ägarna byggde huset.

[Före…]

Jag har sedan dag ett i huset velat ha den matt svart men det har bara funnits sprayfärg som tål värme. Tills förra veckan då jag hittade en värmetålig penselbar färg. Det gick på ett kick att måla (jag tejpar aldrig utan sparmålar. En sopsäck på golvet som jag flyttar runt är perfekt.

[Provade att inte måla bottenplattan först men den blev maffigare och mer stadig när även den blev svart ]

Ytan blev totalt matt också. Några batteriljus ställdes in och vips så infinner sej myset.

Jag gillar hösten jätte mycket tänker att det handlar om krispet i luften, att få mysa inomhus och är man ute så känner jag mej så otroligt duktig och jag blir bara så himla nöjd. I helgen gick jag och D ner på stan och tog oss ett glas bubbel i all enkelhet. Halsduken som jag har är från förra året men vI har fått in flera fina varma mjuka halsdukar i butiken.

In i våra 11 rum & kök och kika på alla stämningshöjare .

Missa inte en god måltid och en mysig fikastund i vårt Cafe Victoria.

Nästa inlägg här kommer på torsdag. Då blir det mer inredningsinspiration och massor av mode också . Ses här då .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s