Hejsan hoppsan!

Helgen bjöd på både hejsan hoppsan och återhämting. Visst är det roligt med uutryck. Jag och mamma skrattade åt vilka knepiga uttryck vi svänger oss med när vi beskriver både mode och inredning för varann. VI fattar direkt liksom.När det är lite så där hejsan hoppsan så spretar det och ger lite av en tivoli känsla. Oftast är det inte precis vad vi är ute efter även om lite hejsan hoppsan kan inspirera ibland. Vårt ”orangeri har fått en ny styling .

[Några förra veckans nyheter ]

Vi har smygstartat med ni vet vad…Min absoluta favorittid väntar där framme. Kunde inte vänta så i butiken har vi plockat in några fina små glittriga stjärnor .

[Tredimensionell glittrig liten stjärna av glas [79kr]
[Liten nätt stjärna av glas [59kr]

Och en fantastisk ljusstake för ett två tre eller fyra ljus. Man bestämmer själv . Ljushållarna sätta fast på plattan och har åtta möjliga ställen att sättas fast .

På tal om magiskt glitter så har det också kommit in tunt fint lite gameldags glitter och fina band av glittriga stenar . Känner att jag behöver pepp och energi och direkt kommer lusten att planera årets härligaste tid redan nu.

[ Fem meter glittrig girlang [98kr]
[Glitter 2,5 m [49kr]

Just det jag kommer att prova att skriva här tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar. Hoppas att det känns fint för er med.

[Hemma på övervåningen har jag äntligen gjort det! Mer om vad i morgon ]

Önskar er en bra start på veckan. En sista modebild bara . Draperat är stort och väldigt fint . Flera snygga varianter i butiken nu .

[Draperad Top [529kr] svart Top [500kr]

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s