Ibland behövs det verkligen bara pytte lite

Blir lika förvånad varje gång det händer. Ni vet när energin är låg och hormornerna går bananas (eller så beror det på avsaknaden av dom). Sömnen funkar sisådär och peppen vill inte riktigt infinna sej.

Jag hade en sån dag igår. Jag jobbade hemifrån med prissättningar, ordrar och massor med jobb i ett större inredningsprojekt som jag jobbar med just nu.

[Top [520kr]

Precis som vanligt när jag jobbat med ganska exakta uppstyrda grejer kommer lusten (och behovet )att göra något kreativt. I bland behövs det verkligen så pyttelite för att ge mej energi.Det är nu det händer det där pyttelilla . Just den här gången bytte jag plats på två bordslampor i vardagsrummet. Thopp, tjopp! Hela manövern tog cirkus 38 sekunder.

Älskar lampor och speciellt dom som sticker ut och har extra mycket personlighet. Det blir så fint ljus av den här danska finingen med vit glasskärm. Finns i butiken nu.

Den höga är en gamal favorit och skärmen på den har jag målat med vår kalkfärg. Visste du att det funkar så bra att måla både lampskärmar, väggar, ramar och lampfötter. Det går i princip att måla allt med den här fina kalkfärgen.

Kika in i vår verkstad där har vi förutom kalkfärg, penslar, vax, matt lack även massor av skyltar, knoppar, krokar och handtag.

[En annan fin lampa i butiken just nu]

En annan gosig höstkänslafavorit är unika gamla träskålar . I Victoria Home har vi flera storlekar och modeller.

[Unik träskål [379kr]

Önskar er en fin tisdag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s