Duka & städa snyggt!

Heja oktober jag älskar den här mysiga tiden. När regnet strilar på gula löv och plötsligt kikar solen fram. Det är verkligen innemyset som är i fokus nu.

[Unik trä skål [379kr] batteriljus [198kr]

Jag är en sån som gillar allt som har med dukning att göra.Fina tallrikar, skålar, koppar och tygservetter. Något som hjälper till att få till den där dukningen är fina servettringar. I helgen packade vi upp två varianter.

I samma veva så känner jag (och ser )att jag inte har hunnit med städningen hemma den senaste tiden.Dammråttorna löper amok över golvet och busar med tussar från den lurviga mattan i matrummet. Snart har den lurvat av sej färdigt hoppas jag…

På tal om städning så har vi fått in riktigt bra städgrejer i Victoria Home. Glasrent som rengör snabbt och enkelt fönster, speglar, bilrutor och glasytor utan att lämna ränder.

Handdiskmedel baserat på kokosnötsolja som skonsamt rengör utan att lämna dina händer torra och röda. Innehåller även japansk pepparmint som är antibakteriell och har en ljuvlig fräsch doft.

Handtvål med mango och aloe vera som återfuktar din hy. Innehåller antioxidanter som är viktiga för huden, bevarar fukt och ger huden fin lyster.

Såpaspray är en effektiv och skonsam allrengöringsspray att använda på alla ytor i hemmet som tål väta, kan med fördel användas på porösa material såsom trägolv, träskivor och altangolv. Baserad på tallolja. Biologiskt nedbrytbar. Mild doft av mandel. Fri från konserveringsmedel.

Några spray med den nya rumssprayen gör pricken över i.Rumsspray tar bort dålig lukt från organiska källor. Sprayen kan användas för att neutralisera doft från toalett, sopor, matlagning etc. Spraya direkt i rummet där det finns dålig lukt.

Välkommen in i våra 11 rum & kök.

Önskar er en bra start på veckan .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s