Nytt mode & en clutch

Gomorron på er den här tidiga lördagsmorgonen. Även om det fortfarande är riktigt varmt när solen kikar fram så känns det i luften att hösten är på gång..

Man kan inte annat än njuta av den här lugnare årstiden. Den här tiden då vi skrapar ihop oss tillsammans med alla minnen efter sommaren. Jag gillar ändå verkligen att vara tillbaka i rutener igen.

Det har inte direkt varit en lugn sensommar (eller sommar för den delen) på grund av bröllopsplanering med massor av kreativa roliga grejer som jag pysslat med.

Nu är det bara en vecka kvar och den blir minst sagt proppad med bröllopsfix.

Dagens outfit blir den här nya klänningen. Gillar det fasta men stretchiga tyget som är tätt men inte varmt. Använder klänning så mycket det bara går . Snart åker skinnstöveln på och då går det att förlänga klänningstiden ett tag till.

[Klänning [799kr]

Vi har fått in en riktigt fin clutch i Victoria Home. Något Chanel inspirerad som känns så enkel att matcha med höstems mode samtidigt som den har en aning tuffhet i sej också.

Ska ta några vändor i provrummet i dag. Är så sugen på att prova den här svarta raka klänningen, kappan och blusen med det fina mönstret .

Välkommen in och hitta din personliga inredning och mode.

Hoppas vi ses!

/Kram VIctoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s