Hudvård & fikabesök

Halloj fredag och början på september . Visst går tiden dubbelt så snabbt när man skulle behöva ha bara ha hälften så mycket att göra. Himmel vad galet mycket vi har att stå i men det mesta runt bröllopet börjar så sakteliga att bli klart. Fokuserar på att inte hetsa utan beta av eftersom och det går väl så där haha!

Vilma kommer till mej idag. Allt är klart för hon och hennes kompis Meya inför bröllopet. Dom kommer att vara så fina i sina klänningar.

I går i kvällssolens sken åkte jag och Daniel hem till gulliga Asta och Sven . Vi lämnade in Daniels smokingbyxor som behövde kortas en aning. Asta är inte bara sömmerska utan är också en hejare på att baka . Vi har varit vänner sedan många år och dom kommer att vara med under vår stora dag. Det blev en fin stund med prat om bröllopet förstås.

I morgon är det lördag och det blir butik och café för mej .

Tänkte prova den här mysiga mjuka klänningen . Har inte bestämt vilken färg men vill piffa den med några fina armband och örhängen åsså ett par tunna höga stövlar.

Ibland kan verkligen det lilla göra så stor skillnad för hur jag mår. Måste få hylla duktiga och underbara hudterapeuten Elin Victoria skincare i Holmsund. Kom dit i veckan småstressad med en torr fnasig hy . Voala! 90 minuter senare kändes som om jag fått ett lugn både i kropp och själ och en helt ny betydligt fräschare mjuk och skön hy. Jag älskar Maria Åkerberg hudvård och nu under pandemin så har jag under 3 år beställt mina produkter på nätet . Det visade sej att jag klickat hem hudvård från fel serie (för min torra könsliga hud.)Vilken skillnad det är nu när jag har rätt serum,krämer och dessutom en skön jojobaolja. Tusen tack Elin för att du finns!

Ha en fin fredag vänner.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s