Energin vandrar upp & ner

Allt rullar på men energin vandrar lite upp och ner känner jag . Försöker varje dag att ta mej en promenad under lunchen för att få lite dagsljus meeen det har ännu inte lyckats.

Jag som varit en som promenerat i ur och skur i åratal. Nu går det bara inte . Timmarna vid datorn bara går och plötsligt är det än en gång mörkt ute. Behöver verkligen förändra det här ekorrhjulet .

På tal om det visst är det inspirerande med förändring.Vi har gjort om en hel del i butiken under senaste veckorna. Älskar mixen av linne, trä och en gnutta svärta.

Den bohemiska känslan också tycker jag är så härlig. I vårt skafferi har vi mixat unika skärbrädor med skön keramik och mjuka handdukar .

Vaser små och stora är verkligen en sån där bra att ha grej nu. Sätt i nån liten pärlhyacint eller ett blad från favoritkrukväxten där hemma.

I vårt mysiga Cafe Victoria har Frida bakat ännu fler goa sorter av småkakor. Vad sägs om Kolasnittar med vit choklad så himla god. Det är verkligen nåt alldeles extra med bakverk som är bakade för hand och inte har några tillsatser.

Dörrarna är öppna 10-18 och ni är varmt välkomna in till butik och Cafe .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s