Vilket energiknippe!

Vi har en ny vecka och det är januaris sista dag. Ur högtalaren springer några softa bossa nova toner ”Little boat” Emelie-Claire Barlow.

Jag är en sån som alltid lyssnar på musik när jag jobbar hemma. Jag känner hur jag drömmer mej bort till en riktigt varm och härlig vår.

Jag vet en till som längtar och i dag är det hennes födelsedag hipp, hipp! Min kära, kära mamma fyller 74 år idag. Vilket energiknippe du är din spontanitet och livsglädje sprudlar lika starkt nu som den alltid gjort. Det och din stora varma generositet är det som dyker upp när jag tänker på dej.

Lägg till din stora omsorg och kärlek till alla i din omgivning. Här är du verkligen speciell för mej mamma. Som du ställt upp för mej under alla tuffa år med Elsa. Oklart vad som hänt om du inte funnits där då.

[Mamma & Elsa]

Det här med att ta beslut… himmel alltså mamma tjopp tjopp bara! Snabba ryck:”Japp så gör vi” och ”Så får det bli” och ”Det blir ju super bra!” (och ett lika självklart ”Näe” händer förstås oxå). De är alla uttryck som kommer från dej för jämnan.

[Hemma hos mamma {

Stort grattis kära mamma på Din dag!

Jag älskar Dej.Puss vi ses ikväll!

Ha ett fantastiskt avslut på januari vänner.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s