Ta re lugnt

Kära vänner ni vet hur det är när man bestämt sej. Varje dag under veckan som gått hade jag aktivt bestämt mej för att ta re lite luungt. Att mellan varven under arbetsdagen återhämta mej en stund . Ta en kopp hett kaffe och bara ta in allt i livet som är fint och bra.

[Kopp [89kr] fat [110kr] urna [1100kr]

Det brukar väl gå lite si och så med det om jag ska vara ärlig.Har märkt att jag ofta hamnar i ett flow där jag bara jobbar och matar på. Jag tänker sällan på att det är just jobb de där timmarna vid datorn . Det är när tanken kommer att jag ska ta en paus som kreativiteten sköljer över mej. bam!

Fort ska det gå också.Flytta runt nån vas, ut och damma en matta, piffa lite överallt i huset och hämta in kvistar från förrådet.Tycker att det är så fint med bara kvistar helt utan blad. Klick, klick, klick bilder tas i en rasande fart. Ni hör ju hetsen .Inget lugn och fin här inte. Ha ha!

[Den här frostade vasen / lyktan kommer återigen in till butiken inom kort]fr[179kr]

Vaser är verkligen en favorit den här tiden på året (för det är ju vår nu eller hur!). Vi har packat otroliga mängder med inredningsnyheter i Victoria Home. Bland annat de här fina ljusa vaserna av keramik i tre storlekar. De är i en mjut vit nyans och har en matt lite sträv yta gillar strukturen så mycket.

I dag är det söndag och både kreativiteten och arbetslusten får ta paus iallafall för några timmar. Får väl se hur det går…

[I butikens första rum ]

Vi har bullat upp för en riktigt härlig dag i vårt Cafe Victoria och har öppet butik och cafe 12-16 .

Välkommen in!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s