Julklappar

Gomorron på er vänner. Jag har smygstartat lite med julklapparna. Har ni också gjort det? Själva paketinslagningen är nåt speciellt för mej.

Gillar att piffa med nån liten grankvist, en stjärna som ramlat lös från en girlang och med ett fint band. Jag har definitivt blivit en sån där tant som sparar band och fina papper som jag själv fått. Återanvändning är inte så dumt.

Att göra jultags är ett annan favoritpyssel. Det går snabbt, är hur enkelt som helst och kreativiteten får blomstra hur mycket den vill.

På tal om julklappar nu kommer ett julklappstips! Packade upp en fantastisk leverans med inredningsdetaljer i butiken under helgen. De här skålarna på fot gjorda av keramik är väl helt underbara, finns i två storlekar.Ljusstakar i samma serie finns också i två modeller.

Älskar kombon av rustikt och handgjort men ändå fräscht i ett.

Det svarta fatet blev en adventsljusstake i ett nafs. Med fyra ljus av rent stearin, en julkula och mossa som kan användas år från år.

En ny lampfot har kommit in också . Gjord av ljus marmor och med borstad mässing längst ner och upptill. Gillar tuschen av modern retro i både form och materiel .

[Lampfot [1598kr]

Välkommen till vårt mysiga Café Victoria också. Här vankas god mat och nybakade bakverk.

Hoppas vi ses idag!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s