Nostalgi

Nostalgi den här tiden på året är en tid för att sjunka in i minnen och låta mej fyllas av julmys från förr.

[Julkulor för Dej som uppskattar en jul utöver det vanliga]

När jag var liten och hela familjen varje år åkte till släkten i Sundsvall. Till mormor och morfars lilla stuga uppe på en kulle i skogen . Där inne i stugan doftade det av hemlagad julmat och den spelande gamla kyrkan i den kalla farstun som jag och brorsan vred upp och lyssnade på om och om igen. Till farmor och farfar där det dukades upp med långbord för släkten och då jag äntligen fick träffa och busa med min kusin Helena.

[Storebror , mamma och jag hos farmor och farfar]

I nostalgins fotspår har jag tagit in de här fina julgranarna av trä till butiken. Tillverkade i sverige och så fina med små julljus.

[I butiken har vi den minsta med ett ljus och den mellanstora med fem ljus.[fr98kr]

Det är naturligtvis inte bara bakåt jag tittar när det kommer till julen utan lika mycket framåt. Gillar att blanda upp med modernt formspråk med massor av mysighetsfaktor. Den här ljusstaken är en favorit som precis kommit in. Den har en fot av matt svart keramik och ett skyddande cylinderformat glas på.

[Ljusstake [129kr]

I dag ska jag inviga mitt nya svarta skrivbord i hemmakontoret. Är så nöjd över storleken och den matta ytan. Benen är svarvade och allt flirtar med både förr och nu. Älskar det.ca130x78x76cm 3845kr

Kommer att dyka upp i butiken nästa år. Liksom urfina sideboards i svart och även träfärgade i samma serie. 115x35x80cm 2400kr

Det är på väg mängder av mysigt julpynt till butiken…

[Tomte [229kr]xa30cm]

Änglar, frostiga granar, stämningsfulla tomtar , ljus som doftar jul, riktigt fina vita tredimensionella stjärnor av papper, julkransar av granris som garanterat inte barrar det minsta och massor av mer juliga härligheter .

[Gran med frostkänsliga och inbyggda lampor]

Ni bara måste komma in hörni.

Önskar er en mysig tisdag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s