Boktips

Det är fredag och jag har precis lagt på ett varmt fårskinn på schäslongen ute i utbyggnaden. Det blir lite svalt här ute innan golvvärmen hinner med .

Jag tar mitt kaffe och sätter mej i vardagsrummet och filurar med en alldeles speciell bok. Mitt första jobb efter gymnasiet var på Akademibokhandeln. På den tiden när den låg på den stora vägen som passerar Vasaplan här i Umeå och senare också på lagret på Universitetsbokhandeln.

Jag har alltid älskat böcker, inte såna där tegelstens tunga sega romaner (som om någon skulle tro att jag var en sån…) Näe jag har alltid gillat faktaböcker om inredning och trädgård med inbjudande bilder.

Nu är jag så glad att vi kan erbjuda en julbok i butiken. Både jul, bak, pyssel och inredning . Den är gjord av våra lokala kära influensers Clara Lidström och Anna-Karin Nyberg och som grädden på moset också signerad.

[God Jul boken [199kr]

En toppenfin julklapp för alla bok- och julälskare.

Här kommer två andra riktigt bra julklappstips . Alltså jag hade väntat i en evighet ( sex månader i alla fall)och plötsligt landade dom i butiken. De underbara skärbrädorna som verkligen hamnar i kategorin utöver det vanliga alla dagar i veckan.

De här kommer att få agera ljusbricka hemma.Självklart också som uppläggningsfat till goa ostar och pepparkakor till julens glöggmingel.De är rejäla i storlek och gjorda för hand och det är ju något som ger den där genuina känslan som jag alltid är ute efter när det kommer till inredning .

På allt detta så åker även en del av intäkterna till Barncancerfonden. Bara det är själ nog känner jag. Att få möjlighet att verkligen få ge med hjärtat på mer än ett sätt.Det gillar vi.

[Skärbrädor [459kr/st]

Önskar en skön fredag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s