En andra kopp kaffe

Jag sitter med min andra kopp kaffe och min första paus efter morgonens kontorsjobb. Jag inser att jag är lyckligt lottad när det kommer till mitt jobb .

Tycker att det är så himla roligt att jobba, på riktigt alltså. Både att arbeta hemifrån men också att få vara på plats och träffa min fina personal, få vara kreativ och inreda i butiken och att planera och utveckla butiken och caféet idag och för framtiden .

[Nytt snyggt set med sköna grå brallor [500kr]och en tröja [500kr]med fina detaljer ]

Det känns så otroligt givande men innebär självklart många dagar av hårt jobb. En hel del kånkande av möbler, målning av väggar och klättrande på stegar.. Men det är en skön känsla när fötterna bultar efter en lång dag och hela kroppen längtar efter att åka hem.

Gårdagen passerade i en orimlig hastighet. Som jag har längtat efter den här leveransen från Majas Cottage. I går kom den äntligen!

Kolla in de här ljuslyktorna, ger en direkt känsla av exklusivitet.De är designade av Åsa Ingrosso och dessutom så går en del av intäkterna till Barncancerfonden . Fina julklappar med ett hjärtligt budskap tänker jag ( man KAN ge julklappar till sej själv eller så kommer direkt från tomten, funkar också).

[Tre storlekar som är lika fina som både vas och ljuslykta]

Dom och mycket mer har landat i butiken de senaste dagarna .Om ni är sugna på personlig inredning och mode kan jag bara säga:in och kika vänner.

Passa på att njuta av en god måltid eller varför inte ett himmelskt gott nybakat fika i vårt mysiga Café Victoria.

[Cafe Victoria]

Önskar er en fin dag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s