Blommor och träningsvärk

Gomorron vänner veckan är igång, det är väl det härligaste med tisdagar liksom känner jag. (Förutom att få en höstbukett av älsklingen.)

Jag har gjort lite Novent här hemma i huset.Skåpet av svart plåt som står i hallen och som rymmer nio par skor är min nyaste skåpfavorit.

[Skåpet, urnan på golvet, den vita skålen av marmor ,det unika kruset och figurerna i träfatet hittar du i Victoria Home nu.]

Här uppe hamnar några av de inredningsdetaljer som hjärtat klappar extra mycket för just nu.

Har en grym träningsvärk i dag efter gårdagens gympass. Jag har i och för sej alltid mer eller mindre träningsvärk. Så har det varit så länge som jag kan minnas.. Det verkar vara olika det där hur lätt man har för att få den. Oklart vad det beror på. Är det nån som vet?

Annars går dagarna i ett nu tycker jag. Kontorsjobb, scheman, mail som ska svaras på, mina sju konton på sociala medier med bloggen, facebook och instagram. Inköpen till butiken gör jag också. Jösses vilken jakt det är men så himla roligt.

I morgon blir det butik och cafe det känns extra kul nu när jag är tillbaka efter sjukdagarna. Har massor av nyheter att kolla in. Pirr, pirr!

Vet att det ramlat in en massa snygga kläder också.Hoppas att jag hinner med några varv i provrummet.

Ha en fin tisdag på er!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s