Novent

Himmel vad skönt det känns med en ny vecka. Förra veckan var jag sjuk några dagar. Ni vet känslan av att vara frisk igen och komma ut på andra sidan. Det är där jag är.

Jag har tillbringat dagarna som jag varit sjuk med att rensa hemma. Kuddar, kläder, porslin, överkast, julpyssel och himmel vad mycket som hamnat på mina loppis- hyllor. Tänker att det ska bli loppis här hemma i garaget snart. Återkommer om den.

Det är första veckan i november nu vänner och äntligen får vi njuta av Novent.Några fler små granar har kommit fram i huset.

[Den hör med inbyggda ledlampor som går på batteri kommer att få sej en plats i en kruka tror jag.]

Hur och när börjar ni smyga fram advent- och julpynt? Vi fick en fin söndag i går jag och Daniel. Vi hann med både långpromenad, ett besök på mataffären för att handla till middagen och en filmkväll.

Det är så skönt ute nu, vi blev blöta av ett disigt höstregn men det var inte kallt så det kändes faktiskt ganska härligt . Man tänker så bra också när man går tillsammans, får till så långa och bra samtal. Det är det bästa jag vet. När vi får till både mys och att vara utomhus en stund.

Det blir kontorsjobb hemma idag och en sväng på gymmet ikväll tänkte jag. Fick höra att vi fått in en hel del snyggt mode och ännu mer inredning utöver det vanliga i Victoria Home under helgen .Välkommen in till våra 11 rum & kök .

Passa på att ta en god och mysig paus i vårt Cafe Victoria . Här erbjuder vi nybakade bakverk , varma goa maträtter, saftiga mackor och fräscha sallader.

[Cafe Victoria]

Önskar er en riktigt fin start på veckan och November .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s