Jag – ska – bara

I bland så blir det bara så där helt underbart. I lördags var inte bara en sån dag utan även kväll då det blev det så där extra mysigt och trevligt.

[Hemma hos mej]

Det började redan i butiken och caféet Nyheter packades upp och skulle få sina platser runt om i våra 11 rum & kök. Det är ganska vanligt att jag är så inne i mitt workmode att tiden rinner iväg, helt utan min vetskap på nåt vis.

[Cafe Victoria]

Det blir nån slags Alfons Åberg känsla av jag-ska-bara blandat med inspiration och kreativitet.Så blev definitivt den här lördagen.

[Adventsljusstake [970kr]

Vintergröna evighetsgirlanger, stjärnor och kulor .

Åsså de fina elljusslingorna av tunn metalltråd och små varm-vita ledlampor. Nu skulle den sex meter långa slingan åka upp. Vi hade stängt och jag traskade runt med ljusslinga och stege. Var kommer den till sin rätt? Till slut kom jag fram till det ultimata stället .

Runt de stora järnfönstren hängdes den upp. Tycker att det är så fint att rama in med ljusslingor. En spegel, en dörröppning eller kanske favoritskåpet tänker jag.

Tiden rann iväg snabbt även denna arbetsdag. När provdockan fått nya smycken och några beslag och krokar skruvats upp i verkstaden var det dags att åka hem till Holmsund och hämta Vilma.

Sedan bar det av till stan i den mörka kvällen, hem till Daniel och killarna i deras lägenhet. Daniel hade gjort rostbiff, ugnsrostat rotsaker i ugnen och på spisen puttrade en kastrull med champinjonsås. Mums! Mamma blev kvar på middag. Det blev många skratt och prat runt bordet.Jag trivs verkligen när vi är många som träffas och trivs. Såklart vankades godsaker från Cafe Victoria till efterrätt.

[Vaniljkringla och Kanelkringla våra två nyaste bakverk som nu alltid är med bland våra andra tjugo favoriter]

Efter middagen kom min Vilma på att det var Bingolottos 30- års firande på tv. Vi traskade iväg till macken för att få oss varsin lott. Vi hann precis.

Mamma som bara skulle äta och sedan bege sej hem stannande tills Bingo lotto var slut och kvällen blivit sen. Känner mej så fylld tacksamhet att ha så fina människor runt mej.Välkommen ny vecka och sköt om er alla vänner!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s