Kalkfärg

Gomorron på er den här fina Lill-lördagen i oktober . Jag sitter och kollar igenom den senaste veckans bilder från huset.

Jag har varit igång med pensel och kalkfärg igen. Den här gången var det sovrummets tur. Det var fem år sedan som jag målade väggarna i mörkt grått hängde upp lika dova grå sammetslängder och en grå taklampa.

[Före…]

De gamla rejäla sängborden var matt svarta. Egentligen så var jag hyffsat nöjd även om jag började känna mej en aning klar med looken.

Nu var tiden inne. Moodboarden sattes ihop. Lampa, längder, knoppar, väggfärg och stora kuddar valdes ut.

Ta da! Tycker själv att det blev fint. Stämningen som jag var ute efter infann sej och kulören är så mysig. En aning dov men ändå fräsch. Nyansen på kalkfärgen är Warm latte.

[Efter]

Passade på att måla om skärmarna till vägglampetterna också, den gången blev det French beige, en ljusare beige för att plocka upp den ljusa nyansen i marmorn i knopparna.

[Knopparna finns även i brunt med mässing. Bägge varianterna hittar du i vår verkstad i butiken .]

De beiga kuddfodralen är gjorda av bambu och är därför väldigt sköna mot huden. Känns väldigt mycket som siden i texturen. De finns både för enkelt- och dubbeltäcke.Bäddset med 1st påslakan och 1st örngott vi har även resårunderlakan och örngott i 2-pack. Fägerna är just grå, beige och vitt. I Victoria Home nu.

Nu ska jag åka till butiken och cafeet. Hoppas vi ses!

[Victoria Home]

Ha en riktigt fin onsdag vänner.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s