Plock och fix.

Å ena sidan så är jag så glad, uppåt och inspirerad över mitt lilla pyssel.Men å andra sidan så undrar jag ibland hur det står till. Jag har (lite så där i smyg) börjat plocka och fixa med det vintergröna myset hemma i huset .

[Evighets girlang av lummer [298kr]

När ideerna och inspirationen flödar så går jag i gång på alla cylindrar helt enkelt. Har funderat mycket på hur jag ska klä årets julgran. Några hängen åker alltid upp men jag tycker så himla mycket om att förändra.

Vet att det kanske låter en aning ytligt. Men faktum är att lyckan, pirret och inspirationen över nåt så fjuttigt är källan till en så stor glädje för mej.

Så är det, julen och den magiska adventstiden är viktig för mej. Jag har kommit fram till att jag vill ha ett gäng matta beiga julkulor i år mot mässing och kanske några mörkt gröna glaskulor också.

[Hängen av mässing [209kr]

Jag har inte fått tag på några matta och beiga kulor så det blev till att ta fram kalkfärgen igen…

[Före..,]

Så enkelt, snabbt och roligt pyssel. Kulören på kalkfärgen är Warm latte den finns i Victoria Home nu.

Det är just det här, när jag börjar måla, sy eller gräva i trädgården, rensa förråd eller what ever så blir det väldigt mycket av den varan. Gillar ändå min maniska sida, skit blir gjort helt enkelt!

[Mässing hängen [249kr] för 8 st.]

Var bara tvungen att testa hur det blir med lite vintergrönt och hängen av mässing till. Känner mej så nöjd, det kommer att bli fint i granen… senare.

Kolla in den här girlangen med mässingfigurer också.

Vi har två längder 200cm [249kr]och 270 cm [359kr]. …

Ett hett tips om ni är sugna på både mode, snygg inredning och vintermys, besök butiken nu, jösses vad mycket fint vi har där nu.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s