Att vara sin egen

Det var först här om dagen som det gick upp ett ljus för mej. Jag älskar mitt jobb så mycket att jag nog inte riktigt förstått.

Att den halvtid som jag inte är på plats i butik och Cafe utan jobbar hemifrån är just jobb . Timmarna vid datorn, telefonsamtalen som rings och besvaras, möten planeras, mail som besvaras, alla beslut som behöver divideras, bloggen skrivs, scheman som sätts, inköp görs och fotograferingar stylas och fotas. Sedan så har vi sju konton på sociala medier som jag jobbar med också .

Har du hittat oss på Instagram @victorias_home @cafevictoriaumea @utöverdetvanliga . Vi finns på Facebook också åsså här på bloggen förstås !

[Hemma hos mej står den nya skulpturala vassen
. Finns i i butiken just nu [[ 595kr]

Låter ju helt idiotiskt men det beror kanske på att entreprenörskap inte bara är ett jobb utan mer är en del av livet, härligt och inspirerande är det ifall.Idag ska jag vara i Victoria home och Cafe Victoria.

[Köket vårt tolfte rum i butiken]

I höst firar Cafe Victoria 26 år. Kan inte riktigt förstå det heller. Att det är så länge sedan som jag och mamma stod där. Jag med en brödtång i näven och redo att lägga upp de första fikabrödet till vår första gäst. Mamma som fyllde på nybryggt kaffe i två stora termosar på ett litet bord med en ruktig duk på.

Det har ju hänt en del sedan dess…men den historien tar jag en annan gång.

[Cafe Victoria]

Nu ska jag planera för den här händelserika lill-lördagen som kommer att innebära uppackning av massor av fina inrednings-och modenyheter.

[Victoria home]

Hoppas vi ses!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s