Själ, känslor och kropp

Några dagar har gått och jag känner att själ, känslor och kropp har landat tillsammans med min Daniel igen.

[Skärbräda med utskuret 🤎 koppar[109kr] unikt krus [349kr] unik gammal bricka [479kr] rökfärgad vas[369kr] 100% linne servett/tablett [198kr]

Under den första stunden efter vår barnvecka känns som om det var tusen år sedan vi sågs. Men snart hittar vi tillbaka till oss och varandra igen.

[Enkel middag för två. Djuptallrik [259kr]]

Varannan vecka livet är verkligen både underbart men ibland också en utmaning. Men den absolut mesta delen av tiden är den en lyx med en känsla av att ständigt få äta kakan och ändå ha den kvar .

[Hemma på det stora träbordet i utbyggnaden står fatet [749kr]med äpplen från trädgården.]

Att få rå sej själv ibland, att ha sitt eget liv men ändå höra ihop . Att dela tankar och framtidsplaner, känna trygghet och samhörighet. Det är ett vågspel med underbara uppsidor men även en anpassning till två hem och tre ungdomar .

Ett ständigt packande av väskor blandat med en längtan efter honom när vi inte ses. Mitt i allt så försöker jag sätta fingret på och rama in vårt magiska vi, tillsammans.

Imorgon vankas jobb i butiken och caféet.

[Cafe Victoria]

Tänkte kolla in i vår verkstad, där hittar man krokar, knoppar och annat bra när man ska göra om hemma.. Där finns också kalkfärgen i alla mjuka, fina nyanser. Vi har nyss fått påfyllning av både färg, klart vax och ultra matt lack i två storlekar.

[Några av våra många nyanser av kalkfärg ]

Jag planerar också för en runda i vårt skafferi. Är sugen på nåt gott te och kanske ska vi lyxa till det med att dricka gammeldags bordsdricka till middagen. Vardagslyx i det lilla.

Önskar er en fin Tisdag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s