Höstmys

Gomorron vänner, efter min gigantiska frukost blev det i ett huj två koppar kaffe idag. Är så pepp på morgondagen redan idag.

Imorgon börja dagen i butiken med ett inköpsmöte. Det är alltid lika spännande att kolla in nyheter. Ibland levereras det vi beställt sex månader senare och hos andra märken handlar det om några dagar.

Tror att det i dagarna har kommit in fantastiskt fina fårskinn till butiken under veckan.Bruna, grå, ljusa, lockiga ,korthåriga och långhåriga även små skinn till stolsitsar. Alla varianter är så fina tycker vi.

Inget mjukar upp och ger den där varma ombonade känslan så mycket som ett gosigt fårskinn.

Det har varit fullt upp för mej de senaste veckorna . Just nu handlar det om att göra årets mysigaste och mest stämningsfulla inköp.

Höstmyset jösses finns det något bättre än att fixa och dona hemma med ljus, fina kuddar, snygga lampor åsså lite skön musik på det.

[Pläd [629kr]bordslampa [1649kr] fotokonst [299kr] och skulptur[349kr] finns i butiken. Dessutom en något mindre variant av taklampan [7200kr]

Med på att- beställa-listan finns advent och julen också förstås. Det mesta beställde jag under augusti men jag söker ständigt efter det där extra. Fina, rejäla renar, tomtar som ser kloka och snälla ut. Stämningsfulla ljusstakar,stjärnor och massor av elslingor, granar och adventsljusstakar.

[Ljusstakar som kommer in framöver, lampan finns i butiken nu.]

Jag blir alldeles varm på insidan när jag tänker på allt fint som ska komma in till butiken (en del värme kommer från klimakteriet men inte all ) det mesta kommer från en bubblande julinspiration. Snurrigt att känna så redan nu, men så är det.

[I butiken nu]

Ha en fin dag kära ni.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s