Gasa och bromsa

Det är det här är med att gasa och bromsa. Att rulla en bit för att till sist parkera och sitta en stund och bara ta in utsikten.

Man kan ju tro att det handlar om att vara ute och köra bil eller att ta körkort, men det är det inte. Det hanlar om livet. Att få ”go crazy”, att låta mej inspireras till max eller kanske ännu mer att tillåta kreativiteten att också få komma ut.

Att vara ute efter resultat (som jag ganska ofta är)men ändå inte på nåt vis. Kreativiteten och fantasin behöver få leva sitt eget liv för att kunna växa och utvecklas. Att ibland bara kunna köra på efter eget huvud.

[I lördags målade jag klart köket vårt tolfte rum i Victoria home. Kulören är Warm latte och färgen är vår kalkfärg .]

För det mesta är det faktiskt precis så som jag har möjlighet att leva mitt liv. Mitt arbete, intresse och fritid flätas ihop och ofta vet jag inte var det ena slutat och det andra börjat. Jag känner en stor tacksamhet över det.

[Några nyanser på butikens kalkfärger]

Sedan är det ju det här med att gasa och bromsa när det gäller att leva som särbo med en bonusfamilj. Att tillbringa en liten del av tiden då vi alla är tillsammans. En del av kvällarna är jag och Daniel bara vi. Under våra barnveckor tillbringar vi vardagen på var sitt håll med våra barn.Så har vi valt att knyta ihop det, jag och Daniel.

Vi går den enkla vägen på många sätt, tycker vi. Vi är ofta tillsammans men inte alltid. Det blir passen på gymmet under barnveckan, telefonsamtal och messande.Det funkar fint det vi har och just nu är det här en lösning som är bra.

[Unik träbricka [479kr]

Idag blir det i vanlig ordning jobb hemifrån . Ikväll ska jag och Vilma kolla på ett avsintt av hennes senste favoritserie ”Hide and seek”med Jocke och Jonna, huga. Har förberett med en påse karameller (och en kudde att gömma sej bakom om det behövs.)

Önskar er fin start på veckan.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s